BAHAĆENJE I NEZAMISLIV LUKSUZ! Kajli Džener podelila fotografiju NJENE ĆERKE -Mnogi ne veruju šta vide!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 14:51

BAHAĆENJE I NEZAMISLIV LUKSUZ! Kajli Džener podelila fotografiju NJENE ĆERKE -Mnogi ne veruju šta vide!

Preterivanje...

Kajli Džener u svim prilikama pokazuje i ističe u kakvom raskošu uživa, te je još jednom objavom na Instagramu dokazala da ona i njena kćerkica Stormi žive u, po mnogima, nezamislivom luksuzom.

Starleta je objavila fotografiju svoje kćerkice s Luj Viton mini torbom čija se vrednost procenjuje i na 2000 dolara (oko 1700 evra). -Najkul beba ikad - napisala je  ponosna mama uz uz fotografiju dvogodišnje devojčice.

coolest baby to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ever do ittt⛈🤍🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on Jul 15, 2020 at 9:25am PDT

Ova objava  je za sat prikupila skoro dva miliona lajkova, a Kajlini fanovi divili su se kako je Stormi već neko ko je stilizovan toliko, dok je bilo i onih koji su smatrali da nema potrebe za tolikim bahaćenjem.

Da podsetimo,  magazin Forbes nedavno je Kajli Džener oduzeo titulu najmlađe samoostvarene milijarderke na svetu i optužio njenu porodicu da povećava vrednost njenog kozmetičkog brenda, no ona se nedugo zatim ponovo našla na vrhu njihove liste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.