BABA, LOŽIM SE NA TEBE Slavna pevačica se u 76. godini UTEGLA kao devojka! Ismevaju je, ali i zavide na izgledu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 09:22

"BABA, LOŽIM SE NA TEBE" Slavna pevačica se u 76. godini UTEGLA kao devojka! Ismevaju je, ali i zavide na izgledu

Ovakvo telo nemaju ni žene u dvadesetim!

Pevačica Šer prošetala je ulicama Los Anđelesa i pokazala svoju zavidnu figuru koju održava u 76. godini. Na sebi je imala helanke koje su joj ocrtale liniju, te jaknu i top, a izgled je upotpunila crnim sandalama sa niskim platformama i torbicom.

Iako važi za ikonu u svetskoj muzičkoj industriji, Šer ne prestaje da iznenađuje neverovatnim izgledom u osmoj deceniji života.

"Ovo nije realno", "Žena izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30 godina mlađe", "Kakva kraljica, niko joj nije ravan", "Vau, da li je ovo realno", samo su neki od komentara fanova.

Međutim, bilo je i onih podrugljivih koji su glasili "Baba, ložim se na tebe", "Sram je bilo, ima 80 godina" "Džaba se utežeš, bez odeće sve visi".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.