Au, brate mili, ko normalan ovo radi?! Jovana Jeremić obukla TESNI zeleni TRIKO, pokazala obline, gore mreže od komentara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 14:30

"Au, brate mili, ko normalan ovo radi?!" Jovana Jeremić obukla TESNI zeleni TRIKO, pokazala obline, gore mreže od komentara (FOTO)

Ovoga puta reč je o sasvim običnim fotografijama iz teretane, ali nešto je ipak zapalo za oko pratiocima.

Čini se da je sve što voditeljka Jovana Jeremić objavi na Instragramu veoma zanimljivo njenim pratiocima i da jedva čekaju da prokomentarišu, uglavnom negativno.

Ovoga puta reč je o sasvim običnim fotografijama iz teretane, na kojima Jovana pozira u zelenom kompletu za vežbanje, ali kompletno našminkana. Čini se da je ovo bio dovoljan povod za komentarisanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i još jedan detalj koji su pratioci primetili.

"Ko normalan našminkan vežba? Koliko vidim badava vežbanje."

"Lutko, pomerila si liniju senke na podu, kako bi uvecala zadnjicu."

"Auuu, brate mili kako je to gadno."

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.