Atraktivna Portugalka dominirala u Kanu, kažu da liči na Adrijanu Limu, samo je zanosnija FOTO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 10:13

Atraktivna Portugalka dominirala u Kanu, kažu da liči na Adrijanu Limu, samo je zanosnija FOTO

Nosila je raskošnu haljinu od narandžastog tila, sa upadljivim izrezima.

Maneknak Sara Sampaio (32) juče je prisustvovala premijeri filma Monster na Kanskom festivalu, a o raskoši njene haljine, ali i atraktivnog izgleda pričaće se danima.

Duga narandžasta toaletaima dramatičan završetak, kao i "šlep" koji ide do poda. Smela haljina, prorezi u predelu stomaka, decentni nakit i stav vrhunskog modela su dominirali crvenim tepihom.

Podsetimo, modelingom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je počela da se bavi sa 16 godina kada je pobedila na lokalnom takmičenju Cabelos Pantene 2007.

Godine 2013. je debitovala na reviji Victoria's Secret, a ubrzo se našla na naslovnim stranama modnih časopisa kao što su Vog, El, Glamur, Harpers Bazar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.