Atletičarka najavila u komentarima da staje na ludi kamen: Udaje se Ivana Španović

Izvor: B92, 24.Apr.2021, 11:27

Atletičarka najavila u komentarima da staje na ludi kamen: Udaje se Ivana Španović

Jedna od najuspešnijih srpskih atletičarki Ivana Španović istakla je da jedva čeka da se uda.

Proslavljena sportiskinja Ivana Španović već neko vreme boravi u Dubaiju, gde se oporavlja od povrede zadnje lože, ali se i priprema za Olimpijske igre koje će se ove godine održati u Tokiju.

Između treninga, Ivana uživa u suncu, plažama, čita knjige i to sve redovno dokumentuje na socijalnim mrežama. Društvo joj pravi i njen verenik, trener i nutricionista Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vuleta.

Zanimljivo je da je upravo Marko objavio na svom Instagram profilu sliku sa safarija uz poruku: "Mislim da će, kad ostarimo, kratki trenuci sreće biti sve čega ćemo se sećati i da se život sastoji od kreiranja uspomena. Toj kolekciji dodato je i nekoliko novih", napisao je pored fotografije sa safarija.

Srpska atletičarka je u komentaru ubrzo odgovorila i raširila glasine. "Upravo zbog toga jedva čekam da se udam za tebe", napisala je Ivana.

Podsetimo simpatičan par se verio u septembru prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.