Astrološkinja savetuje - danas provedite dan PORED VODE! U toku dana očekujte STRAH u vezi neke BLISKE OSOBE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 11:14

Astrološkinja savetuje - danas provedite dan PORED VODE! U toku dana očekujte STRAH u vezi neke BLISKE OSOBE

Ovo nije jedini savet poznate astrološkinje Jasmine Mitrović

- Nedelju završavamo u sličnoj atmosferi i energiji kao i prethodnog dana. Porodične teme su i dalje aktuelne. Više provodite vremena sa vama bliskim osobama, poridicom i u svom domu.

Dobro je dan provesti pored vode. Napravite suptilne promene ovog dana. U toku dana može se pojaviti otpor ka promenama, kao i strah u vezi neke bliske osobe. Možete biti zabrinuti za nečije zdravlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Strah od odvajanja i odbacivanja je prisutan. Jako je dobro i korisno pokrenuti projekte i planove koji uključuju veći broj ljudi i tuđu dobrobit - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.