Astrološkinja Jasmina otkriva kako da vam za BADNJI DAN sve krene NA BOLJE - Jasni koraci kako da od SUBOTE načinite KRUPNE korake i ostvarenje ŽELJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 20:06

Astrološkinja Jasmina otkriva kako da vam za BADNJI DAN sve krene NA BOLJE - Jasni koraci kako da od SUBOTE načinite KRUPNE korake i ostvarenje ŽELJA

Sutra 6. januara pravoslavna crkva i njeni vernici obeležavaju Badnji dan. Badnji dan prethodi najradosnijem hrišćanskom prazniku – Božiću, a prate ga monogobrojni običaji. Što se ovog dana tiče, sa astroloških aspekata on može biti prava životna prekretnica gde ćete načiniti krupne korake.

Običaji za Božić i Badnji dan imaju neku simboliku, a najčešća je da ono što radimo na Božić ćemo raditi tokom cele godine. Zato Božić označava neke nove početke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i toplinu doma. Naravno, nije poenta ovog praznika da se držite svih običaja, već da ga provedete sa porodicom i okruženi voljenima, a poštovanje običaja i tradicije koju su nam ostavili naši preci predstavlja lep dodatak, nikako svrhu praznika.

Astrološkinja Jasmina Mitrović za portal Srbija Danas otkrila je kakvi nas astrološki aspekti očekuju u subotu, 6.januara, kao i kako možete manifestovati da vam od ovog dana sve krene na bolje.

Subotu ostavite za regeneraciju i detoks. Napravite plan svojih finansija i strategiju za vracanje dugova i kredita, ali i za puteve kojim ćete se odvezati od svega onoga što vas trenutno sputava. Jedan stari odnos danas će vas staviti u razmišljanje i analizu. Pokušajte da sagledate tu osobu novim očima.

Ukoliko uspete da prevaziđete nalet prenaglašenih reakcija i sačuvate stabilnost koju ćete postići time što ćete sagledati dve strane iste situacije, onda ovo može biti veoma plodonosan dan koji će doneti krupne korake i prekretnice u vašem životu - rekla je Mitrović.

Srbija Danas/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.