Astrološkinja Jasmina UPOZORAVA - u PETAK su neizvesne SVAĐE i ljutnja u emotivnim odnosima, OVAKO ih izbegnite

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 10:31

Astrološkinja Jasmina UPOZORAVA - u PETAK su neizvesne SVAĐE i ljutnja u emotivnim odnosima, OVAKO ih izbegnite

Jasmina je za naš portal otkrila kakvu energiju možemo očekivati sutra

petak prvi deo dana biće potpuno usporen. Lako se može dogoditi da zakasnite na posao, jer ćete biti pod utiskom živopisnih snova., započela je razgovor za Srbija Danas, astrološkinja Jasmina Mitrović.

- Ukoliko ne morate da žurite i imate neke važne obaveze posvetite se sebi, više spavajte, iskoristite inspirativne ideje za stvaranje i posao. Ukoliko nemate nešto pozitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kažete uzdržite se od previše pričanja i pametovanja. Posebno u popodnevnim satima postajete impulsivniji i lako možete da planete zbog sitnica.

Svađe su veoma izvesne i može biti teško da ih izbegnete. Ovo će posebno pogađati sve emotivne odnose. Biće izazov pretvoriti ljutnju i bes u prijatnu komunikaciju, ali energija dana upravo to traži od vas. - dodala je Jasmina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.