Дан жена уз поклоне за све даме у „Areni Cinapleх“:  8. март уз поклоне и сјајне филмове

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 12:24

Дан жена уз поклоне за све даме у „Areni Cinapleх“: 8. март уз поклоне и сјајне филмове

Биоскоп Arena Cineplex обележиће и ове године Дан жена уз поклоне за све посетитељке и сјајне филмске наслове на великом платну. Фото: Промо Свака дама која буде уживала у неком од филмова са редовног репертоара, добиће на поклон специјално декоративно цвеће од цвећаре Viridis Flowers или >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << комад шминке од Catrice cosmetics.
Само неки од наслова који ће се наћи на репертоару 8. марта јесу нова домаћа комедија са Слободом Мићаловић и Иваном Босиљчићем у главним улогама „Јорговани“, последњи филм глумца Жарка Лаушевића „Руски конзул“, наставак научно-фантастичне приче „Дина: Други део“, филмови номиновани за Оскара „Бартонова академија“ и „Зона интереса“, права аниме посластица „Убица демона: Хашира порука“, још два домаћа остварења „Живи и здрави“ и „Недеља“ и многи други.
Позивамо све даме да свој дан проведу у Areni Cineplex!
Pozorište? Naravno da može! Ponedeljak je dan za pozorište! (ponedeljak, 4. mart)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дан жена уз поклоне за све даме у „Areni Cinapleх“: 8. март уз поклоне и сјајне филмове се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.