Andrijana Lima uhvaćena na aerodromu bez šminke: Porođaj me je uništio, nikada neću biti ista

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 20:18

Andrijana Lima uhvaćena na aerodromu bez šminke: "Porođaj me je uništio, nikada neću biti ista"

Svetski poznata manekenka i bivša srpska snajka Andrijana Lima vraćala se sa ženskog prvenstva u fudbalu, čiji je ambasador, međutim, malo ko ju je poznao na aerodromu.

Lima je bila u društvu partnera Andrea Lemersom, a onda su je paparaci snimili dok je čekala let u potpuno ležernom izdanju, zbog čega mnogi nisu prepoznali da je u pitanju jedna od najlepših žena sveta.

Lima je nekada harala modnim pistama, a sada se posvetila porodičnom životu. Iz braka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem ima dve ćerke, Valentinu i Sienu, dok sa Lemersom je dobila sina Siana.

Nedavno je progovorila o problemima s kojima se suočava nakon što je u 42. godini rodila treće dete.

"Porođaj me je uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan samu sebe moram da podsećam da moram prihvatiti svoje novo telo, ali i učiniti sve što mogu da ga čim pre dovedem u red", rekla je manekenka u razgovoru za "People".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.