Anđelina Džoli se posle dugo vremena konačno pojavila u javnosti i svi imaju SAMO JEDAN KOMENTAR. Da li se slažete? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 20:08

Anđelina Džoli se posle dugo vremena konačno pojavila u javnosti i svi imaju SAMO JEDAN KOMENTAR. Da li se slažete? (FOTO)

Nakon što se duže vreme sklanjala od medija, glumica se konačno pojavila u javnosti.

Nakon brojnih kritika koje je dugo dobijala od fanova na račun izgleda, slavna glumica se pojavila i svi kažu da nikad nije izgledala lepše.

Anđelina Džoli pojavila se u javnosti po prvi put nakon vesti da je prodala vrednu sliku Vinstona Čerčila koju joj je svojevremeno poklonio Bred Pit. Anđelina je za sliku dobila 3,4 miliona dolara, a ovih dana snimljena je prilikom izlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa prijateljicom Elen Pompeo.

Anđelina je izgledala elegantno kao i uvek. Bela midi haljina stoji joj kao salivena, a fanovi kažu da je primetno da je "konačno nabacila neki kilogram". Ono što nikome nije promaklo je širok osmeh koji glumica nije skidala sa lica cele večeri.

Nakon što se duže vreme sklanjala od medija, Anđelina je nedavno dala intervju i za britanski "Vogue" i pokazala čitaocima svoj raskošni dom, ali i progovorila o majčinstvu. Tom prilikom rekla je da "nije tradicionalna majka koja sedi kod kuće sa decom", kao i da joj sva deca pomažu u majčinstvu.

Glumica s bivšim partnerom i glumcem Bradom Pittom ima 19-godišnjeg sina Medoksa, 17-godišnjeg Paksa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Šilo kao i 12-godišnje blizance Vivijen i Noksa.

Anđelina kaže da su je upravo oni izlečili i pomogli joj nakon par teških godina koje su, kaže, sada iza nje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.