Anđelina Džoli ima novu profesiju FOTO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 10:07

Anđelina Džoli ima novu profesiju FOTO

Anđelina Džoli odlučila je da krene u preduzetničke vode. Stvorila je sopstveni brend Atelier Joli, a vest o tome objavila je na Instagramu.

Projekat će biti pokrenut početkom jeseni, a atelje će biti mesto "za kreativne ljude da sarađuju sa veštom i raznolikom porodicom stručnih krojača, kreatora i zanatlija iz celog sveta", napisala je ona na pomenutoj mreži.

Džoli je na svom Instagram profilu napisala da ta ideja "proističe iz njenog uvažavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dubokog poštovanja prema mnogim krojačima i proizvođačima sa kojima je radila tokom godina".

Atelier Jolie će koristiti samo ostatke odeće, kvalitetne vintidž materijale i viškove tkanina. Misija smanjenja otpada i kreiranja odeće koja se može prenositi generacijama je nešto što je Džoli radila godinama.

Poznato je da nema problem da se pojavi u istoj haljini više puta na crvenom tepihu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.