Amerikanci ne vole KUKAVICE - Megan se pojavila bez muža na CRVENOM TEPIHU, a imala je samo JEDAN CILJ - da slomi OVAJ TRAČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 17:48

"Amerikanci ne vole KUKAVICE" - Megan se pojavila bez muža na CRVENOM TEPIHU, a imala je samo JEDAN CILJ - da slomi OVAJ TRAČ

Blistala je rame uz rame sa najvećim holivudskim zvezdama

Pojavljivanje Megan Markle na crvenom tepihu bio je "pokušaj da se ućutkaju glasine" o propadanju holivudskih ambicija, tvrde stručnjaci iz industrije zabave.

Vojvotkinja od Saseksa pojavila se na manifestaciji "Beskrajna moć žena" u Los Anđelesu u četvrtak uveče.

Bivša glumica je istakla da je "zaista ponosna" na projekte koje je "Archevell Productions" do sada kreirala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uključujući dokumentarnu seriju Hari i Megan. Ali, da li je to kraj saradnje kako se sapuće?

Šestodelna serija o intimnim ispovestima Megan i Harija bila je najgledaniji dokumentarac ovog giganta.

Ali izvor ističe da se "Arčevel" muči da pronađe sledeći hit, a postoje i glasine da Netfliks planira da "tiho dozvoli" da njihov ugovor vredan 112 miliona funti istekne 2025. godine.

Time bi stavljena tačka na holivudske ambicije Megan Markl, preneo je MailOnline.

Da ima nečega u govorkanju o "da su jako teški za saradnju" govori i činjenica da je ugovor sa Spotifijem od 18 miliona funti okončan obostranim dogovorom.

Sada upućeni veruju da je Meganino prisustvo bilo "strateški potez" da se pripremi povratak i rebrendiranje šoubiznisa.

Erik Šifer, koji vodi jednu od vodećih holivudskih firmi koji je bavi marketingom i imidžom, bio je iskren:

- Očigledno je vreme za ponovno pokretanje brenda Saseksa, a Meganino solo pojavljivanje dovoljno govori o pravcu u kom idu.

- Amerikanci ne vole kukavice. Mi volimo stav koji može da uradi, i to je ono što je Megan demonstrirala prošle nedelje. Pojavila se na crvenom tepihu kao profesionalac i zasenila sve.

Noseći kamelu haljinu sa otvorenim ramenima u kombinaciji sa zalizanom punđom, Megan je rekla da želi da radi na "projektima zbog kojih se ljudi osećaju slobodno" kao i da stvara "osećaj zajedništva".

- Imamo toliko uzbudljivih stvari na spisku, rekla je ona.

- Jedva čekam da ih objavimo, ali sam zaista ponosna na ono što stvaramo. I mom mužu se to sviđa što je zaista važno.

Ova 42-godišnjakinja je pozirala pored poznatih lica, uključujući Bili Ajliš, Margot Robi i Keri Muligan na događaju koji slavi uspeh dama. Takođe je fotografisana sa dve najmoćnije žene u Holivudu: Dženet Jang, predsednicom Akademije filmskih umetnosti i nauka (organizacije koja stoji iza Oskara) i Perlenom Igbokve, koja vodi Universal Studios.

- Mislim da što više podržavamo jedni druge, to samo pojačava rad, pojačava našu zajednicu i oduševljena sam što sam se vratila u nju i što mogu da sedim u ovoj prostoriji i da budem u tako dobrom društvu večeras.

Meganin dolazak najavio je poslednju Netfliksovu seriju o Saseksima - "Kruna, koja se fokusira na smrt njene svekrve, Dajane, princeze od Velsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.