Amazonka: Poza u seksu koju muškarci prvo odbijaju, a onda ih ostavlja bez teksta FOTO

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 17:52

Amazonka: Poza u seksu koju muškarci prvo odbijaju, a onda ih ostavlja bez teksta FOTO

Istraživanja su pokazala da ljudi koji su u dugoj vezi, a isprobavaju razne seksualne položaje, imaju stabilniji i uzbudljiviji odnos.

Konkretno, dugom vezom se smatra svaka veza duža od tri godine, a zanimljive aktivnosti pod pokrivačima vraćaju sve leptiriće koje smo mogli da osetimo na samom početku veze, a vremenom su se ugasili

Jedna od takvih poza je Amazonka, seksualni položaj namenjen za snažne žene koje vole da preuzmu inicijativu i koje vole >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da budu dominantne.

Ovu pozu bismo mogli opisati kao obrnutu misionarsku pozu.

Kako se izvodi?

Muškarac leži na leđima, a noge su mu savijene u kolenima i njima obuhvata ženski struk. Žena sedi na muškarcu i upravlja tempom i dinamikom odnosa.

Ovo je poza koju muškarci teško prihvataju, jer ne žele da prepuste kontrolu partnerki, ali kad napokon isprobaju ovaj položaj, on ih ostavlja bez teksta i redovno ga uključuju u seksualne odnose.

Odličan je zbog trenja, udobnosti, prilike da muškarac gleda ženu u lice i uporne stimulacije klitorisa zbog koje se žene osećaju poput kraljica.

Kad muškarac vidi koliko žena uživa, brzo se prilagodi i njemu seks takođe bude prijatan. Ovo je jedna od takvih poza, objasnio je Ian Kerner, seksualni terapeut i autor knjige She comes first.

Seksualni terapeut Ian Kerner, naveo je neke od prednosti zbog kojih bi češće trebalo da praktikujete pozu Amazonka

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.