Ako ste STVARNO rešili da smršate, ova caka će vam biti vredna kao zlato

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste STVARNO rešili da smršate, ova caka će vam biti vredna kao zlato

Nikad nije bilo lakše da ostvarite svoju odluku!

Koliko puta ste imali sat ili dva praznog hoda tokom dana koje biste najrađe iskoristili za  vežbanje, ali teretana vam je daleko, na putu ste u drugom gradu ili ste zaboravili FitPass karticu? Od sada vam je potreban samo mobilni telefon jer je FitPass uveo brzo i praktično rešenje kojem omogućava svim korisnicima treniranje uz pomoć skeniranja QR koda!

Koristeći samo svoj mobilni telefon, svi FitPass članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu pristupiti bilo kom sportskom objektu koji se nalazi u njihovom sistemu, a već sada ih ima više od 650 u preko 30 gradova širom Srbije.

Praktična aplikacija vam omogućava brzo pronalaženje omiljenog sportskog objekta, njegovu udaljenost, jednostavno korišćenje kao i prikaz svih bitnih informacija vezanih za vašu članarinu. Sve što treba da uradite jeste da u Google Play ili Apple store-u, besplatno skinete FitPass aplikaciju i ulogujete se na svoj profil preko koga direktno možete pokrenuti QR kod skener. Na ovaj način FitPass će vam biti na dohvat ruke, bez razmišljanja o tome da li ste u torbi za trening spakovali karticu.

Ponesite dobro raspoloženje i uživajte u rekreaciji na opušten način.

Više informacija potražite na www.fitpass.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.