Ako ste DEBELJUCA, ovo će vam ISTOPITI KILOGRAME: Čak 10 centimetara u struku nestaće u kratkom roku?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 10:54

Ako ste DEBELJUCA, ovo će vam ISTOPITI KILOGRAME: Čak 10 centimetara u struku nestaće u kratkom roku?

Verujemo da će nekome ovo pomoći, zato obratite pažnju.

Nutricionistkinja Sintija Sas, smislila je "čudotvorni" napitak koji će vam smanjiti struk. Štaviše, ona tvrdi da zahvaljujući njoj možete izgubiti čak 10 centimetara u struku za četiri dana.

Gojaznost je, kao bolest, klasifikovana tek u 21. veku. Sve veći broj ljudi, svih generacija, susreće se sa ovim problemom koji neretko može da postane i opasan po život. U želji da živote ponovo preuzmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svoje ruke, mnogi se odlučuju na razne metode mršavljenja, a nutricionistkinja, baš kao što smo napisali, donosi još jednu u nizu. Evo šta je potrebno.

Osam čaša vode (250 mililitara čaše)

Jedan krastavac

Jedan limun

12 listova nane

Jedan komad svežeg đumbira ili jedna kašika đumbira u prahu.

Limun dobro operite, isecite na kolutove i stavite u vodu. Ogulite krastavac, iseckajte ga na kolutiće i takođe dodajte u vodu. Dodajte mentu i đumbir.

Sve dobro izmešati, poklopiti i staviti u frižider preko noći. Pijte tokom narednog dana, uveče napravite novu za sutradan.

Sas navodi da će ovaj sok pomoći u regulisanju varenja, snižavanju nivoa šećera u krvi, jačanju imunološkog sistema, zaštiti kardiovaskularnog sistema i poboljšanju kvaliteta kože i kose zbog vitamina C.

Važno je naglasiti da, ukoliko imate ili sumnjate da imate bilo kakve pretnje po vaše zdravlje, se obavezno posavetujete sa nadležnim i stručnim licem, pre nego se odlučite na ovakav korak.

Srbija Danas/Društvene mreže/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.