Ako radiš ovih 8 stvari OTERAĆEŠ SVAKOG MUŠKARCA - Svi beže od ovakvih ŽENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 20:57

Ako radiš ovih 8 stvari OTERAĆEŠ SVAKOG MUŠKARCA - Svi beže od ovakvih ŽENA!

Jači pol ovakvo ponašanje prezire.

Neke ženske osobine muškarci smatraju jako iritantnim i u većini slučajeva ih odbijaju od žena:

Stalna ljubomora, bes, provere SMS-a i telefonskih brojeva teraju čoveka da traži nekoga manje komplikovanog ili nekog ko će imati više poverenja. Ako svom partneru umesto toga kažete “Verujem u tebe i ti si najbolji!”, tada će pozitivan učinak biti neverovatan.

Brbljivost:

Muškarci više vole >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da govore kratko i precizno, dok žene vole da brbljaju o svemu. Za takve razgovore je najbolje imati prijateljice, a sa muškarcem razgovarajte o bitnim temama, ne o tračevima. Mrzovoljnost: Stalno nezadovoljna žena svojim ponašanjem pre ili kasnije odbiti muškarca.

Kašnjenje:

Muškarci zaista vole tačnost. Iako razumeju da žena kasni zbog ulepšavanja – ne vole čekati. Stoga, ako želite da vidite voljenu osobu dobrog raspoloženja, nemojte kasniti i nemojte ga terati da čeka!

Prebacivanje odgovornosti:

Prebacivanje svake odgovornosti na muškarca uobičajna je zabluda. Ako ste već u vezi ili braku gledajte na vas kao na par, a ne kao na pojedince.

Forsiranje romantike:

Svima su nam poznate one žene koje po celo dan kukaju kako ne dobijaju dovoljno ljubavi i pažnje. I muškarac ima svoj život i treba mu prostora.

Nesposobnost donošenja odluke:

Stalna bespomoćnost žene, čak i u svakodnevnim stvarima, može iritirati muškarca. Ako ne možete da odlučite koju haljinu odabrati, i pritom vršite pritisak na vašeg muškarca  takav scenario se obično završi velikom svađom.

Preterana kontrola:

Mnoge žene bi najviše volele da mogu svog muškarca da nauče ponovo da hoda i priča. To su žene koje od muškarca prave dete pa mu objašnjavaju kako da se ponaša, šta da govori i kakve postupke da preduzima. Malo ko će to tolerisati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.