Ako nisu estetske korekcije, koja je tajna savršene kože vrata Dženifer Aniston?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako nisu estetske korekcije, koja je tajna savršene kože vrata Dženifer Aniston?

Ona ne stari.

Američka glumica Dženifer Aniston pored sjajne figure u svojoj 50. godini može da se pohvali i prelepom kožom vrata i dekoltea što je ženama briga broj jedan kada je starenje u pitanju.

Glumica je poznata da vodi zdrav način života, a ako nije reč o veštačkim korekcijama onda je ovo tajna njene savršene kože.

Kao i mnoge poznate dame i Dženifer konzumira sirće za koje kažu da blagotovorno deluje na kožu.

Svako jutro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumica popije i šolju tople vode sa limunom, a preko dana pije dosta vode i redovno vežba.

Dženifer kaže da je nekada mrzela vežbanje, ali sada radi malo od svega kako bi joj trening bio interesantan. Četiri do pet puta nedeljno, ona radi dva sata joge i pilatesa.

Njen najnoviji saveznik je nar, koji sadrži antioksidanse i detoksikuje telo, smanjuje celulit i ubrzava metabolizam. Takođe, on podmlađuje kožu iznutra.

Još jedna jutarnja navika je da preko krpe ili peškira stavlja ledena pakovanja na oči kako bi smanjila nadutost.

Pored prirodnih preparata Dženifer koristi i kreme koje nisu pristupačne za svačiji džep, a koje doprinose mladolikosti njenog dekoltea, ali i celokupnog izgleda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.