Ako niste stigli da se ofarbate ovi trikovi će vam pomoći da sakrijete izrastak!

Izvor: Prva.rs, 04.Okt.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako niste stigli da se ofarbate ovi trikovi će vam pomoći da sakrijete izrastak!

Zatim, iz vedra neba, pogledate se u ogledalu i odednom vas dočeka vaš i te kako vidljiv, nekoliko centimetara dug izrastal... I tada kreće panika! Ali ne brinite, donosimo 3 lukava načina kako da ga prikriti i šta uraditi ako vam izrast kvari celu frizuru...
Poradite na volumenu i teksturi kose
Što više podignete svoju kosu s temena, to bolje! Volumen oko korena kose učiniće boju manje vidljivom. S obzirom na to da kosa nakon nekoliko dana od pranja izgleda beživotno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << koristite šampon za suvo pranje kako biste dobili volumen u kosi i rešili se viška masnoće s korena. Plus: šampon za suvo pranje će stvoriti teksturu kojom ćete lakše sakriti izrastak, piše Wall.hr.
Pratite nas i na Viberu! Koristite senke za oči
Senke za oči, ili možda bolje rečeno, najraznovrsniji proizvod u vašoj kozmetičkoj torbici, čini čuda na kosi! Pronađite mat nijansu koja odgovara vašoj boji kose i nanesite je četkicom na vaš razdeljak. Nemojte preterati s količinom senke u početku, uvek se možete vratiti i popraviti ili dodati senke gde treba.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.