Ako izgovorite ove tri reči u krevetu dovešćete muškarca do ludila

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 20:57

Ako izgovorite ove tri reči u krevetu dovešćete muškarca do ludila

Kako se na najbolji način igraju igre zavođenja s partnerom ili onim za koga bismo hteli da to postane? Osim govorom tela to se postiže i pravim rečima!

Stefan Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu, tvrdi da rečenice izrečene van konteksta, kad ih muškarac najmanje očekuje, mogu biti pravi okidač muške želje i seksualnog nagona.

„Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << transimisiju impulsa, te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti“

Verovali ili ne, dovoljno vam je samo tri reči da muškarac postane opčinjen vama. U pitanju su jednostavne reči: Želim te odmah.

Zbog čega one tako deluju?

Izgovorite tu rečenicu dok ste sa muškarcem u spavaćoj sobi i napravićete čudo.

Ipak, ako je izgovorite na neočekivanom mestu, na primer, dok izlazite iz bioskopa ili restorana, biće još opasnija – muškarac će podivljati kad je čuje!

Ova rečenica može višestruko da se tumači i tako se muškarcima ostavlja prostora za fantazije o svemu što će uslediti. Mogu da zamisle baš onakvu igru ili avanturu kakvu oni žele i da budu uvereni da ćete im to i pružiti.

Suština je u tome da rečenicu upotrebite strateški. Ako je izgovorite u pravom trenutku, muškarac će biti uveren da mu sledi najluđa zabava i samim tim će se nivo njegove energije i raspoloženja podići do maksimuma.

„Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negde gde nema šanse da imate odnos, na primer u automobilu gde niste sami, onda je ona besmislena“, navodi Sedi Alison, seksualna terapeutkinja, dodavši da muškarci obožavaju dominantne devojke.

Naravno, ne treba ovo razumeti kao da ste dužni da zadovoljite muške želje. Takav scenario apsolutno i vama može priuštiti niz zadovoljstava.

„Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osećaj snage i važnosti“, kaže Alison.

Morate znati da se frajeri često osećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to im je znak da su još uvek poželjni i muževni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.