Ako MRŠTIŠ ČELO OSTARIĆEŠ MNOGO RANIJE, ni botoks tu ne pomaže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 20:40

Ako MRŠTIŠ ČELO OSTARIĆEŠ MNOGO RANIJE, ni botoks tu ne pomaže!

Ovo vam se neće dopasti.

Povremeni stres ponekad može da deluje dobro jer motiviše i podstiče nas da se dokažemo i napredujemo. Međutim, nije svaki stres dobar.

Hronični stres tokom vremena dovodi do toga da se osećamo i izgledamo starije! Naučnici tvrde da uznemirujuće situacije poput preljube, sukoba sa roditeljima, svađa na poslu, neprijateljstvo sa svekrvom ili finansijski problemi, uzrokuju trajne posledice na mozgu. Ovakav stres čoveka čini čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << starijim četiri godine, a kasnije mogu dovesti i do demencije!

Pored starenja mozga brige ostavljaju posledice i na izgledu, pa se osoba koja je u stalnom problemu ima stisnute usne i namršteno čelo. Dakle, trudite se da izbegavate stres, potražite nekada svoju grešku i ne svađajte se ako niste prinuđeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.