Akcija u krevetu može da potraje celu noć: Tri jednostavne stvari produžiće vam uživanje

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 16:45

Akcija u krevetu može da potraje celu noć: Tri jednostavne stvari produžiće vam uživanje

Kad je reč o seksu, mnogi žele da on traje što duže , svi želimo da naše drske sesije traju što je duže moguće. Uz malo pomoći, možda ćete se moći pobrinuti da vaše igre traju satima.

Prema istraživanju objavljenom u Journal of Sexual Medicine, prosečnom muškarcu treba 5,4 minute da ejakulira. Tu su jednostavne promene koje možete uneti u rutinu kako biste poboljšali svoju akciju. Možda će trebati malo vremena da se naviknete na njih, ali vredni su truda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dr. Keith Hopcroft izjavio je za Men’s Health kako možete da uvede neke praktične stvari koje će vam produžiti vrijeme seksa. Evo nekoliko jednostavnih saveta profesionalaca koji bi vam mogli pomoći na putu do dugotrajnog užitka.

Postoje jednostavni načini na koje možete produžiti zabavu u krevetu.

Isprobajte "edging’ tehniku"

Nošenje kondoma može pomoći jer to deluje na smanjenje osetljivosti, a još nešto što biste mogli isprobati je "edging".

Da biste to postigli, sve što trebate da uradite je da prekinete akciju u trenutku kada vam je najbolje, odnosno prestati čim osetite da ćete doživeti vrhunac. Vi ili vaš partner možete ponavljati ovaj postupak koliko god želite.

S vremenom ćete naučiti da se kontrolišete bez potrebe za prekidanjem.

Pojačajte svoje orgazme

Kad budete mogli malo bolje kontrolisati stvari, tada možete raditi na poboljšanju orgazma. Usporavanje ejakulacije i dopuštanje napetosti da još više poraste, omogućiće vam da iskusite osećaj u celom telu.

Izvan spavaće sobe možete se čak i malo pripremiti vežbajući mišiće karlice na dnu penisa. To su u biti mišići koje stiskate kada želite zaustaviti mokrenje, ali takođe dolaze u obzir kada je u pitanju ejakulacija.

Možete ih malo razgibati tako da ih stisnete i opustite 15 puta, dva puta dnevno. S vremenom ih možete stisnuti do čak 75 puta, a možete to raditi gotovo bilo gde.

Skoncentrišite se na disanje

Takođe je važno razmišljati o tome kako dišete. Jedan od načina da se više skoncentrišete na ovo je korištenje tehnike "puffing", koja uključuje poseban način udisanja tokom seksa.

To radite dok ne osjetite da vam se dijafragma skuplja kako bi izbacila vazduh. Kad osetite da ćete doživeti orgazam, izbacite vazduh.

Na kraju će to rezultovati većom napetosti oko stomaka, što dovodi do intenzivnijeg orgazma

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.