Akcija Dženifer Lopez i Bena Afleka usred bela dana: Uhvatio je za ZADNJICU, pa pribio uz zid!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 11:14

Akcija Dženifer Lopez i Bena Afleka usred bela dana: Uhvatio je za ZADNJICU, pa pribio uz zid!

Strasti pucaju bez obzira na vreme i mesto.

Javnost je doslovno "poludela" zbog pomirenja poznatog para, koji je sve šokirao davne 2004. godine odlukom da se tri dana pre gala venčanja rastanu. Međutim, Dženifer Lopez i Ben Aflek iznenadili su mnoge odlukom 2022. da obnove staru ljubav, a onda i da je krunišu brakom, dva puta, u Las Vegasu pa u Džordžiji.

Posle venčanja i tokom medenog meseca u Italiji desili su se novi neočekivani obrti, jer se večito smrknut >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumac i reditelj nije uklapao sa očekivanjima fanova koji su se nadali da će ga videti u daleko drugačijem raspoloženju, jer pored sebe ima ženu koja važi za s*ks simbol decenijama unazad.

Dodatne komplikacije izazvale su javne svađe poznatog para, kao i mnogobrojni snimci koji su ugledali svetlost dana na Instagramu i Tiktoku, gde par pokušava da pred budnim okom paparaca da reši razmirice i nesuglasice na crvenom tepihu. Pevačica i glumica pokušavala je, bezuspešno nažalost, da "pegla" situaciju u medijima izlivima nežnosti i poljupcima kojima je obasipala supruga. Uprkos trudu, javnost i dalje nije naklonjena Aflekovom specifičnom karakteru.

Međutim, nove fotografije poznatog para odobrovoljile su javnost. Naime, na slikama se jasno vidi da Dženifer uživa u braku sa dobitnikom Oskara. Par je uhvaćen kako razmenjuje nežnosti, i to kakve nežnosti!

Slike su veoma zapažene na Instagramu, komentariše se da je divno videti da ljubav cveta, a odjekuje i ovaj komentar: "Nađite sobu!". Scena je zabeležena prekjuče, usred bela dana i jedna je od najslobodnijih ovog poznatog para, za sada.

"Dženi iz bloka" i popularni Betmen nesumnjivo uživaju u vremenu provedenom zajedno, a mediji se nadaju da će ovako vrelih scena sve više i više biti.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.