Adel zbog priče o P*NISIMA TAMNOPUTIH MUŠKARACA počela da dobija preteće poruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 13:07

Adel zbog priče o P*NISIMA TAMNOPUTIH MUŠKARACA počela da dobija preteće poruke

Mnogima je bilo neprimereno.

Najbolja britanska vokalistkinja Adel, bila je voditeljka poslednje epizode emisije Saturday Night Live, gde je, između ostalog, pričala o novoj muzici i politici. Pevačica se, međutim, u jednom trenutku našalila i na račun Afroamerikanaca zbog čega je trenutno meta uvreda i kritika na društvenim mrežama.

Naime, Adel je govorila o tome da su joj Afroamerikanci previše zgodni, te je fetišizovala njihov "veliki polni organ".  Adel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je stajala ispred velike crne, opuštene palme u pozadini - za koju korisnici društvenih mreža smatraju da simbolizuje upravo polni organ.

 Adel je zbog ovoga trenutno meta uvreda i kritika na društvenim mrežama.

Korisnici Tvitera, ali i pojedini američki mediji, smatraju da je kontekst u kojem je Adel govorila o Afroamerikancima izuzetno pogrešan, pogotov u trenutku u kome se Amerika nalazi.

Pored toga,Adel je fascinirala milionski auditorijum svojom novom figurom.

Adel je u emisiji govorila o novom albumu, navodeći da još nije gotov, ali se šalila i na račun svog gubitka kilograma, navodeći da je zbog pandemije koronavirusa morala da "ostavi pola sebe, iza sebe".

- Mnogo puta mi je slomljeno srce. Prvi put sa 19, kasnije kada sam imala 21., a onda sa 25 - našalila se Adel, spominjući imena svojih hit albuma.

Pevačica je takođe komentarisala i politiku, praveći šale na račun aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa i pružajući otvorenu podršku demokratskom kandidatu Džou Bajdenu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.