APSOLUTNI HIT SEZONE: Dragana i Kristina odabirom smelih komada ostavile publiku bez daha

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 23:08

APSOLUTNI HIT SEZONE: Dragana i Kristina odabirom smelih komada ostavile publiku bez daha

Evo šta su voditeljke odabrale za ovu izuzetnu priliku!

U svakoj polufinalnoj večeri takmičenja Pesma za Evroviziju predstaviće se po 14 takmičara, nakon čega po osam najboljih ide u finalno veče, tokom koga će se boriti za odlazak na 68. "Pesmu Evrovizije".

Direktan prenos ovog festivala moguće je pratiti putem kanala RTS 1, platforme RTS Planeta, zvaničnom YouTube kanalu RTS-a za Pesmu Evrovizije i Internet portalu RTS-a. Sav akcenat na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenja bio je na voditeljkama.

Kristina Radenković i Dragana Kosjerina za ovu priliku odabrale futurističke odevne kombinacije u skladu sa idejom o korišćenju pomoći AI tehnologije, koja je korišćena u uvodnom delu takmičenja.

Dragana je imala apsolutni hit sezone - metalik srebrnu haljinu neobičnog, bogatog kroja i sive čarape sa jakim štrasom, a Kristina je imala hologramski sako u kombinaciji sa crnim, pripijenim donjim delom. Svojim kombinacijama pokazale su kako na ženstven način poneti kiborg modu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.