ANĐELU ĐURIČIĆ NAPALI ZBOG STAJLINGA NA OSTROGU! Užasno me ZAPREPASTILA ova fotografija - svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 19:51

ANĐELU ĐURIČIĆ NAPALI ZBOG STAJLINGA NA OSTROGU! "Užasno me ZAPREPASTILA ova fotografija" - svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Anđela Đuričić je na meti osude od kada je ušla u šestu sezonu Zadruge ušavši u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem i time dobivši titulu "ljubavnice".

Nakon što se koliko-toliko stišala bura nakon javne preljube u šestoj sezoni rijalitija Zadruga, Anđela Đuričić je opet na meti osuda.

Ona je objavila fotografije ispred manastira sa osmehom na licu i dubokim šlicem, a okolo su bila ćebad, budući da mnoštvo ljudi dolazi i spavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred svetinjom.

Đuričićevu su isprozivali zbog "kardigana" koji je imala na sebi, ali i celokupnog stajlinga u komentarima, smatrajući da je veoma neprikladan za ovakvu svetinju.

A post shared by Andjela Djuricic Official (@andjelaadjuricicc)

- Užasno me zaprepastila ova fotografija . Djevojka zaradila u rijalitiju novac da može sebi kupiti K.L patike, M …0 tašnicu i ostale markirane stvari. Zaradila na tome po čemu je javnost i poznaje , sramota me i pisati.

- Anđela, dete, pa je l' takva svetinja za reklame za torbice i kardigan? - samo su neki od komentara ispod Anđeline objave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.