ANĐELINA UHVAĆENA ISPRED KUĆE PRVOG MUŽA: Bio je njena najveća ljubav, POMIRILI SE nakon 25 godina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 08:28

ANĐELINA "UHVAĆENA" ISPRED KUĆE PRVOG MUŽA: Bio je njena najveća ljubav, POMIRILI SE nakon 25 godina! (FOTO)

Torbica Luj Viton i flaša pića u rukama.

Glumica Anđelina Džoli (46) "uhvaćena" je ispred zgrade prvog supruga, britanskog glumca Džonija Li Milera (48), a uveliko se šuška da su se njih dvoje pomirili.

Anđelina je izašla iz automobila ispred Džonijevog doma u kvartu u Bruklinu, u jednoj ruci je imala torbicu Luj Viton, a u drugoj bocu skupocenog pića.

Nakon što su je uslikali ispred njegove kuće, strani mediji bruje da se pored Dženifer Lopez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Anđelina vretila bivšem, sa kojim je bila pre skoro 25 godina.

A post shared by Fan account Angelina Jolie 🌟 (@angelina_jolie_fan_2021)

Slavna glumica se za Džonija udala 1996. kad je imala 21 godinu, upoznali su se na setu filma "Hackers" 1995. godine, a šest meseci kasnije bili su u braku. Mnogi se sećaju da je tad nosila majicu na kojoj je ispisala njegovo ime svojom krvlju.

- To je čovek za kojeg ću se uskoro udati, pa se treba malo žrtvovati da bi veza bila zaista posebna - rekla je tad Angelina.

A post shared by Di che segno sei? (@dichesegnosei)

Priznala je tad novinarima da su razmišljali i o mogućnosti da se ne venčaju odmah, nego da neko vreme budu vereni, budući da je ona zbog posla morala ostati u Los Anđelesu, a on je morao da se vrati Veliku Britaniju, ali su se ipak venčali.

Bračna idila nije trajala dugo, pa su se 18 meseci kasnije razlišli, a brak je okončan 1999. godine.

A post shared by @reynaxvx

- Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji - rekla je Anđelina, a Miler je čak glumio u njenom rediteljskom prvencu "U zemlji krvi i meda".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.