ANASTASIJA U KUPAĆEM POKAZALA TOP FIGURU: Uz OVAJ REŽIM je liniju dovela do perfekcije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 22:05

ANASTASIJA U KUPAĆEM POKAZALA TOP FIGURU: Uz OVAJ REŽIM je liniju dovela do perfekcije (FOTO)

Nije tajna da je Anastasija Ražnatović pre nekoliko godina imala neznatan višak kilograma koji je skinula pravilnom ishranom.

Anastasija Ražnatović ne prestaje da oduševljava svojim izgledom.

Taman se pomislilo da mlada pevačica ne može bolje da izgleda, a ona nas iznenadi fotografijama u minijaturnom kupaćem kostimu i pokaže šta znači dovesti liniju do savršenstva.

Ona je poznata kao neko ko i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je okačila fotografiju iz spa centra, komplimenti nisu izostali.

U minijaturnom bikiniju ocrtavao se svaki mišić, vitak struk i zategnute noge, ali za to kako izgleda sada nije zaslužna samo zdrava ishrana, već i potpuna promena životnih navika o čemu je pevačica već pričala.

Naime, iako danas izgleda poput boginje, nije tajna da je Anastasija kao tinejdžerka imala nešto više kilograma. Kako je i sama pevačica svojevremeno pričala, nakon što 2, 3 godine nije bila zadovoljna svojim izgledom, rešila je da uzme stvar u svoje ruke.

- U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram... Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna - rekla je svojevremeno.

Disciplina i zdrava hrana doveli su do sjajnih rezultata, a pevačica je svojevremeno poručila svojim pratiocima da nije dijeta samo ishrana.

- Dijeta nije samo ono što jedete. To je ono što gledate, šta slušate, šta čitate i ljudi sa kojima se družite. Pametno birajte ono što stavljate u svoje telo. Emotivno, duhovno i fizički - napisala je na Instagramu.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Međutim, ako ste se pitali kako održava liniju, Anastasija je nedavno otkrila svoju rutinu. Iako su mnogi mišljenja da je u njenom slučaju zaslužna i genetika, pevačica je to demantovala:

- Genetika nikada nije dovoljna. Da biste bili zdravi i izgledali lepo potrebno je da se pridržavate određenih životnih navika i ja sam zahvalna što sam to mlada shvatila.

Na prvom mestu, Anastasija se pridržava propisanog plana ishrane, i trudi se da ne preskače obroke, što je, kako kaže, najveća greška koju neko može da radi kada želi da skine kilograme.

Veliko NE su i restorani brze hrane, te pevačica, kada jede van kuće bira zdrave obroke, i što bi se reklo "nešto na kašiku", pre nego prženo meso i slično.

Ipak, pevačica je i sama priznala da, kao i svi, nekad konzumira slatkiše, ali sve to rešava treningom. Takođe, pomažu joj i preparati sa biljnim vlaknima kojima brže sagoreva naslage, ali ključ je ipak u redovnom vežbanju, što se da primetiti i po njenim objavama nakon treninga koje su u poslednje vreme učestale.

Pored toga što redovno šeta, što je sjajan način da ostanete u formi, Anastasija čak i ako ne stigne da ode u teretanu, ne propušta da vežba kod kuće, a programe prati na Jutjubu u zavisnosti od regije koju želi da definiše.

Pored toga što redovno šeta, što je sjajan način da ostanete u formi, Anastasija čak i ako ne stigne da ode u teretanu, ne propušta da vežba kod kuće, a programe prati na Jutjubu u zavisnosti od regije koju želi da definiše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.