ANASTASIJA JE REKLA DA! Nemanja Gudelj priredio VERIDBU za PAMĆENJE, posebno se istakao jedan DETALJ, on sumira čitav njihov ZAJEDNIČKI ŽIVOTNI PUT

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 08:20

ANASTASIJA JE REKLA DA! Nemanja Gudelj priredio VERIDBU za PAMĆENJE, posebno se istakao jedan DETALJ, on sumira čitav njihov ZAJEDNIČKI ŽIVOTNI PUT

Intimna večera bila je u znaku emocija, a evo ko ih je doveo do vrhunca!

Fudbaler Nemanja Gudelj pre nekoliko meseci je putem svog Instagrama saopštio tužne vesti. Njegova izabranica, pevačica Anastasija Ražnatović imala je spontani pobačaj i izgubila bebu u petom mesecu trudnoće. Međutim, par je sada tužne trenutke stavio daleko iza sebe, a fudbaler je odlučio da veri svoju izabranicu!

Veridba je odisala luksuzom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i strašću, a posebno se isticalo nekoliko detalja.

Gudelj je priredio neviđeni spektakl za ovu priliku - sve je bilo u znaku strasti i ljubavi. Latice ruža su se prostirale po podu i pokazivale put do initmne večere, za ceremoniju su angažovali i plesače sa vatrom, a od dekoracije su bili prisutni baloni i luksuzni detalji.

Mnoge je oduševilo što je Gudelj zaprosio Anastasiju na Ibici i što je organizovao lokalni bend da svira strastveni flamenko. Igračica je svojim plesom dovela emocije do vrhunca, a igračice sa vatrom su najavile veliki vrhunac večeri.

Godine 2010, UNESCO je flamenko uvrstio na listu svetske, kulturne nematerijalne baštine. U objašnjenju je ispisano da je flamenko "osećanje i stanje uma – tuge, radosti, tragedije, veselja i straha koji se izražava kroz iskrene i izražajne grimase lica muzičara i plesača, kratkoćom i jednostavnošću. Kao ples strasti i udvaranja, flamenko izražava široki spektar situacija koje mogu varirati od tuge do najveće sreće", te je upravo dočarao zajednički život ovog mladog para.

A post shared by Ibossim Flamenco Ibiza (@ibossimflamencoibiza)

Ruže i latice na podu dale su čitavoj scenografiji romantičnu notu, a vatromet je označio da je Taša rekla "Da".

Gudelj je klekao pod vedrim nebom i postavio Anastasiji sudbonosno pitanja, a ona je ushićeno prihvatila prosidbu.

Snimak veridbe je podelili na Instagramu, a pogledajte ga u nastavku teksta:

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Video je propraćen pesmom italijanskog pevača Umberta Tozija koji govori o ljubavi dvoje mladih:

"Drhtim pred tvojim grudima

i mrzim te i volim

leptir koji umire lupajući krilima

je ljubav koja se zasniva na krevetu

vrati mi drugu polovinu srca

danas se njoj vraćam

prvog maja, samo hrabro

Volim te!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.