AMIDŽIĆEVA VODITELJKA pokazala stomak! Do sada je nismo viđali u ovakvom izdanju, a obratila joj se i Đokovićeva snajka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 19:23

AMIDŽIĆEVA VODITELJKA pokazala stomak! Do sada je nismo viđali u ovakvom izdanju, a obratila joj se i Đokovićeva snajka (FOTO)

Voditeljka koja je deo "Amidži šoua", Tijana Stoisavljević pre par meseci je otkrila da je u drugom stanju.

Tijana Stoisavljević, voditeljka u “Amidži Šou”,  u šestom je mesecu trudnoće, a ona i njen suprug, bivši fudbaler Mihajlo Milutinović, čekaju prinovu.

Tijana je vešto krila trudnoću i sve vreme vredno radila. Međutim, sada je došlo vreme da malo odmori i da sačeka porođaj koji je planiran za avgust.

– Istina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da sam u drugom stanju. Sve ide po planu, bez nekih trzavica. Ja sam potpuno smirena i relaksirana, tako da sam i bez nekog napora radila sve ove mesece – rekla je voditeljka.

A post shared by Tijana Milutinovic (@tijana.stoisavljevic)

Inače, Tijana nosi devojčicu što je posebno obradovalo njenog supruga Mihajla.

Ona je sada pozirala u sportskom izdanju i pokazala stomačić. Snimkom na društvenoj mreži Instagram iznenadila je sve koji je prate, jer su navikli da je viđaju u elegantnim izdanjima.

Takođe , Tijana je veoma bliska sa snajkom Novaka Đokovića, Saškom Đoković, koja je nedavno dobila sina sa Đoletom. Ona joj je i ostavila komentar ispod ovog snimka gde je napisala da ih vole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.