ALFA MUŠKARCI SU ONO ŠTO SE TRAŽI! Istraživanja su POKAZALA da je za ORGAZAM potrebno OVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALFA MUŠKARCI SU ONO ŠTO SE TRAŽI! Istraživanja su POKAZALA da je za ORGAZAM potrebno OVO! (FOTO)

Privlačnost partnera je odlučujuća.

Ukoliko žena svog partnera doživljava kao dominantnog, muževnog i fizički zgodnog, to je veća verovatnoća da će doživeti orgazam, a čak su i veće šanse da zatrudni.

ŠVAJCARCI PRETE TUČOM: Luka Jović im PORUČIO kako će Orlovi da ODGOVORE (FOTO)

Žene koje smatraju da su njihovi partneri privlačni prema opštim društvenim standardima, kao i muževniji i dominantniji znatno češće doživljavaju vrhunac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u krevetu, pokazalo je istraživanje Univerziteta Pensilvanija. Prema ovoj studiji, muževnost i fizička privlačnost partnera diktira učestalost ženskih orgazama, prenosi "Dejli mejl".

8 razlika između SEKSA i vođenja ljubavi

To potvrđuje teoriju da ženski orgazam ima evolucijsku svrhu, a to je da pospeši ženinu želju za seksom kako bi se time povećala mogućnost začeća.

 - Ženski orgazam je svojevrsni pokazatelj dobrih gena koji su neophodnih za stvaranje zdravog potomstva, a osobine alfa mužjaka, poput samopouzdanja ,dominantnosti i dobrog izgleda su upravo to, indikatori dobrih gena, rekao je vođa studije David Puts.

Savršeni trikovi za bezbedan seks koje svi mladi roditelji treba da znaju

U istraživanju je učestvovalo 110 parova. Žene su procenjivale privlačnost partnera, a potom beležile koliko često s njim doživljavaju orgazam. Rezultati su pokazali da što žene svog partnera doživljavaju muževnijim i atraktivnijim to češće doživljavaju orgazam, a čime i povećavaju šanse za trudnoću.

FENOMENALAN SEKS I EKSPLOZIVNI ORGAZMI: Evo šta je neophodno da radite kako biste uživali u seksu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.