AKO ŽELIŠ biti prava boginja strasti za muškarca, PRIMENI OVE SAVETE - Nema šanse da ne izazoveš VATRU U KREVETU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 22:50

AKO ŽELIŠ biti prava boginja strasti za muškarca, PRIMENI OVE SAVETE - Nema šanse da ne izazoveš VATRU U KREVETU!

Retko koja žena će pitati partnera kako je u spavaćoj sobi, a one koje su to i pokušale, verovatno ne žele da čuju potpuno iskren odgovor.

Ipak, da biste saznale šta muškarci smatraju vrhunskim užitkom, najbolje je da direktno pitate njih.

Evo 10 stvari koje će svakog muškarca dovesti do ludila u postelji:

Žensko telo: Iako su mršave žene trenutno popularne, muškarci misle drugačije. Žensko telo je ono za čim žude, a oblina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poput kukova, zadnjice i grudi su neprocenjive. Iznenadite ga provokativnim donjim vešom sa halterima.

Igračke: Iako se većina muškaraca oseća zapostavljeno zbog ženskih pomagala, kao što je poznati vibrator, postoje mnogi drugi rekviziti koji ne zahtevaju baterije. Jednostavno rešenje su lubrikanti koji povećavaju seksualno zadovoljstvo, a posebno kad se kombinuju sa ženskim rukama.

Iskustvo: Muškarci vole kada žena zna šta radi u krevetu, ali previše hvalisanja iskustvom se pokazalo kao loša ideja. Razlog tome je što muškarci počinju da se pitaju odakle dolazi to iskustvo i koliko je i sa kim vežbala pokrete.

Inicijativa: Preuzimanje kontrole je san svakog muškarca. Veoma vole kada žena preuzme stvari u svoje ruke i priredi im iznenađenje koje će ih ostaviti bez daha. Ako niste sigurne kako da započnete, probajte prvo da predložite intimnost.

Poze: Vole eksperimentisanje, pa je menjanje poza ključno za vrhunski seksualni doživljaj. Osim što će to začiniti igru, menjanje poza produžava sam čin jer muškarac mora da se koncentriše na situaciju, što odlaže erekciju. Omiljeni položaj većine muškaraca je otpozadi.

Fantazije: Muškarci često imaju razne fantazije i nemojte im to uskratiti. Na prvom mestu su one "o ménage à trois", ali i one sa dve žene. Ako mislite da će ga to uzbuđivati, šalite se na tu temu i to će biti dovoljno da ga izludi.

Fetiš igre: Igranje uloga u intimnom odnosu može biti veoma važno i vrlo efektno. Skoro da nema muškarca koji nije sanjao da ga njegova partnerka dočeka obučena kao se*si profesorka, medicinska sestra ili sobarica.

Zvuci strasti: Glasovi i uzdasi tokom intimnog čina muškarce obaraju s nogu. Nežno stenjanje uz nekoliko provokativnih reči mogu im podići ego i potaknuti ih da daju sve od sebe.

Laskanje: Opet se radi o motivaciji i hrani za njihov ego. Muškarcima je samopouzdanje jedan od ključnih faktora kada je reč o muškosti, a žena može postići da se on oseća poput božanstva. Nemojte lagati ili preterivati, već iskreno recite da vam se sviđa ono što radi.

Oralni zadovoljstvo: Veoma je važan deo predigre i ključan za vrhunski intimni doživljaj iz muške perspektive. Razne igre s njihovim intimnim delovima tela su dobrodošle, ali nemojte preterivati s grubostima jer će samo rezultirati bolnim izrazom na njihovom licu.

Sledeći ove savete, možete postati prava boginja strasti za muškarce i zapaliti njihovu strast u krevetu.

Imajte na umu da je komunikacija ključna, pa je najbolje pitati i slušati šta je to što muškarci zaista vole i žele kako biste njihove želje i potrebe zadovoljili na najbolji mogući način.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.