ADVOKATICA (35) NUDI 5.000 onome ko je UPOZNA SA BUDUĆIM SUPRUGOM: Jedan fizički uslov je obavezan, za ostalo nisam zahtevna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 07:08

ADVOKATICA (35) NUDI 5.000 onome ko je UPOZNA SA BUDUĆIM SUPRUGOM: "Jedan fizički uslov je obavezan, za ostalo nisam zahtevna!"

Akcenat je stavila na ovo!

Ako ste ikada čuli onu čuvenu rečenicu da "novcem ne možete kupiti ljubav? verovatno ste se i sami složili s njom, kao i većini ljudi na ovoj planeti. Ipak jedna usamljena devojka, koja kao nepopravljivi romantik već duže vreme bezuspešno traga za svojom srodnom dušom, rešila je da ponudi pozamašnu svotu novca onom ko joj nađe budućeg muža.

35-godišnja advokatica za korporativne parnice iz Los Anđelesa u Americi, Iv Tilej-Kolson, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je shvatila da joj godine idu, i da joj to što je sama iz dana u dan sve više smeta, odlučila se na korak koje je mnoge zaprepastio - ona nudi 5.000 dolara onom ko joj nađe i upozna sa budućim izabranikom.

- Pre nekog vremena sam shvatila kako mi je dosta izlazaka i traganja za 'onim pravim' pa sam svojim prijateljima rekla da ću im, ako me upoznaju s mojim budućim mužem, dati 5.000 dolara (4.533 evra) - rekla je ona.

A onda je došla na još bolju ideju - zašto svoju ponudu ne bi podelila i na TikToku.

Tako je u junu Iv svoju potražnju za budućim suprugom objavila i onlajn, nakon čega je njena ponuda prikupila više od 556.000 pregleda; i 20 do 25 predstavljanja potencijalnih životnih partnera putem posrednika koji su joj se u želji za osvajanjem pozamašne sume novca javljali.

- Još nisam otišla ni na jedan sastanak - kaže ona, dodajući da su posrednici uglavnom bile žene koje su na društvenim mrežama primetile njen post i koje su "definitivno motivisane da mi pomognu!".

Advokatica je, kaže, sama zadnjih pet godina, a iako je pre muškarce upoznavala i onlajn i uživo, COVID je uneo neke promene i u izlaske i sastanke.

- Muškarci curama više uživo uopšte ne prilaze, a većina koja koriste aplikacije zapravo ne traži ništa za ozbiljno. Zato verujem da se u današnje vreme isplati uplatiti 5.000 dolara za muža nekom ko ga i predloži, a koji ispunjava moje potrebe i spreman je na pravu vezu - objasnila je ona.

Kako stvari stoje, njena onlajn ponuda, čini se, i nije toliko neuobičajena pa TikTok pod heštegom #HelpMeFindHim okuplja na milione ovakvih praktičnih žena i devojaka. Ipak, 5.000 dolara za posredovanje još niko nije ponudio.

Ono što je bitno znati, barem za one koji planiraju da se "trkaju" za 5.000 dolara, advokatica je za pronalaženje životnog partnera odredila i neke stroge uslove:

- Tih 5.000 dolara dobijete čim mi potpišemo venčani list, ali nikako pre. Uslov je naravno da muškarac mora da bude podoban, odnosno ne sme biti u braku. Takođe, mogu biti starosti od od 27 do 40 godina, visoki 1,8 m ili viši. Da imaju britanski smisao za humor, i snažne afinitete prema sportu, životinjama i deci - objasnila je ona u svom TikTok videu.

Takođe, dodala je kako je visina jedini fizički zahtev koji ima jer je prilično visoka, zbog čega su se neki muškarci u prošlosti očigledno osećali ugroženo pa su tražili od nje da ne nosi štikle.

Za kraj naglasila je kako ne smatra da je previše zahtevna, budući da će razmotriti sve kandidate koji ispunjavaju taj njen uslov, bez obzira na njihove političke stavove, verska uvjerenja i etničku pripadnost.

U komentarima brzo su se javili i hejteri koji du joj uglavnom poručili kako sumnjaju da će na ovaj način pronaći ljubav svog života. Oni drugi, koji su je u svojoj nameri podržali, napisali su joj da im je svojim primerom dala ideju da i same isto urade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.