90% ŽENA NAJVIŠE VOLI BAŠ OVAJ OBLIK VRŠNJAKA: Odnos je svaki put fantastičan – čak i kad je muškarac neiskusan

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 13:10

90% ŽENA NAJVIŠE VOLI BAŠ OVAJ OBLIK "VRŠNJAKA": Odnos je svaki put fantastičan – čak i kad je muškarac neiskusan

Saznajte kakav peni* žene najviše vole, bićete iznenađeni.

Ako pitate žene, većina će vam reći da im nije važna veličina peni*a da bi bile zadovoljene, ali to nije istina u potpunosti. U brojnim anonimnim anketama veliki broj dama je otkrio da ipak preferira "malo veći", ali najviše je bilo onih koje su rekle da je najbolji "zakrivljeni". Ali ne bilo kako zakrivljen...

Postoje tri vrste "zakrivljenih" peni*a - oni koji idu u stranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blago savijen nagore i zakrivljen nadole. Šta mislite koji od ovih se ženama najviše dapada, koji im pruža najveći užitak? Čak 90 odsto njih je reklo da ubedljivo najviže uživaju kada je organ blago zakrivljen nagore.

Ovaj oblik obično porede sa bananom, a njegova prednost je što tokom se*sa konstantno stimuliše gornji deo vagine, baš tamo gde se nalazi G-tačka. Neprestani pritisak na ovu tačku pruža eksplozivan užitak, pa čak i ako muškarac i nije posebno vešt u se*su.

U slučaju da je peni* zakrivljen nadole, poput kuke, to je već problem i da bi žena uživala u se*su neophodno je pažljivo odabrati pozu. Misionarka na dolazi u obzir jer je u tom slučaju odnos vema bolan. Najbolji je dogi jer je peni* zakrivljen prema dole i u ovoj pozi odlično stimuliše G-tačku. Dobra poza je i kada je žena gore, ali okrenuta leđima muškarčevom licu.

Kod najvećeg broja muškaraca peni* ide u stranu (stručnjaci za se*s kažu da to ima veze sa masturbacijom, odnosno rukom koju tom prilikom koriste), što može da bude bolno za ženu ukoliko i kod nje vaginalni kanal nije zakrivljen. Ovaj problemm je lakše rešiti jednosvanim pomeranjam karlice i nameštanjem tako da i ženi i muškarcu bude udobno i prijatno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.