7. jula sekstil Urana i Merkura OSETIĆEMO SVI! Očekujte iznenađenja koja će vam promeniti život iz temelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 09:32

7. jula sekstil Urana i Merkura OSETIĆEMO SVI! Očekujte iznenađenja koja će vam promeniti život iz temelja

Neko tog dana prijatno može da vas iznenadi porukom Ili pozivom za neki izlazak

Aspekti Merkura i Urana su oni koji daju nepredvidljivi um, koji stvara radikalne i originalne ideje, a osobe koje ih poseduju u svojoj natalnoj karti se bune kroz komunikaciju i izražavanje svojih mišljenja.

Kada su Merkur i Uran u harmoničnim aspektima (trigon, sekstil) još osobe su takođe drugačije, ekscentrične, nemirne u izražavanju misli, ali okolina ih ipak lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prihvata u toj njihovoj unikatnosti i ekscentričnosti. No, to ne znači da nisu nemirni i uzbuđeni u prenošenju misli i analiziranju informacija, ali su pritom vrlo drugačiji i nezavisni u svom izražavanju.

7.jula Merkur sekstil Uran astrolozi savetuju da nekoga iznenaditi pozivom na večeru ili prijatan izlazak, sigurno ćete uživati.

Naglasite svoju posebnost. Izbegavajte da radite stvari po nekom šablonu.

Poradite na svom društvenom životu. Idite na neki kraći put,tamo gde nikada niste bili, jer možete upoznati prilično interesantne ljude.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.