Није као Болт, али Јунајтед добија спринтера у копачкама

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 10:16

Није као Болт, али Јунајтед добија спринтера у копачкама

Навијачи Манчестер јунајтеда с нестрпљењем очекују долазак Данца Расмуса Хојлунда из Аталанте. Фото: Танјуг/Spada/LaPresse via AP) Два клуба су недавно постигли договор око трансфера, Јунајтед ће све са бонусима платити 72 милиона фунти, 64 одмах, а осам милиона касније.
Он ће потписати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уговор на пет година, али оно што је одушевило многе присталице Јунајтеда је невероватна брзина данског нападача.
Момак који има 20 година, прошле сезоне је на 34 меча постигао десет голова, али Ерик тен Хаг у њему види далеко већи потенцијал.
И оно што је интересантно је да је за своју висину изузетно брз, о чему сведоче и речи тренера Аталанте, Ђанпјера Гасперинија, који га је упоредио са Ерлингом Халандом. „Карактеристике су им врло сличне, посебно у том убрзању. Веома је брз играч, он трчи на 100 метара испод 11 секунди. За своју висину, има низак центар равнотеже и невероватно убрзање. Убеђен сам да ће имати сјајну каријеру. Технички увек показује боље и другачије ствари“, рекао је Гасперини.
Навијаче посебно занима како ће изгледати када буду заједно играли Рашфорд и Хојлунд, два врло брза играча.
Ерик тен Хаг је најавио да у овој сезони жели још бржу игру екипе, са мање додира и са јаком транзицијом, тако да ће долазак Хојлунда свакако бити оружје више у арсеналу екипе са Олд Трафорда.
Samardžić pred potpisom za Inter

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Није као Болт, али Јунајтед добија спринтера у копачкама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.