5 stvari koje ON radi tokom seksa, a koje upućuju na prevaru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 stvari koje ON radi tokom seksa, a koje upućuju na prevaru!

Korisno je znati.

Postoje razni pokazatelji da je partner neveran. Ali ako neke od ovih prepoznate tokom seksa, obavezno preispitajte vaš odnos.

ZABORAVITE NA FUDBAL: Žene reprezentativaca Rusije su divlje mačke! Kada ih vidite, neće vam biti dobro (FOTO)

Ovu listu sastavili su američki seksolozi nakon godina iskustva. Kažu, da je nepogrešiva.

1. Uveo je sasvim nove pokrete i poze u seksu koje nikada ranije nije pravio. Kada ga pitate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkud ta promena neće znati šta da vam kaže jer je te pokrete zapravo naučio u tuđem krevetu.

ZANEMEĆETE! DAKLE, ZANEMEĆETE OD ŠOKA! Nestala je pre 20 godina, a Ekstra Nena danas izgleda... Bože, da li je moguće?! (VIDEO)

2. Bira poze u kojima ne mora da vas gleda u oči i ljubi u usta. Kad je prilika takva da mora da vas pogleda u lice, oči su mu zatvorene ili gleda negde iza vas, jer mašta o drugoj.

Pročitajte i:

3. Promenio je intimnu frizuru. To se obično dešava kada na scenu stigne nova devojka.

4. Ili gotovo da nemate seks, ili ga imate više nego ikada. U drugom slučaju je to zbog osećaja krivice koji ima, pa pokušava da to nekako nadomesti. U tom slučaju seks može da traje satima.

5. Odjednom insistira da nešto promenite - recimo, da se ofarbate u sasvim drugačiju boju kose, ili da promenite intimnu frizuru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.