5 osnovnih pravila za nošenje crne od glave do pete (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 osnovnih pravila za nošenje crne od glave do pete (FOTO)

Mislite da je lako složiti crni autfit? Varate se, i u tom slučaju postoje pravila!

Ljubitelji najtamnije boje dobro znaju da nije lako doći do izražaja u masi ako nosite crno od glave do pete, ali nije ni nemoguće.

Postoji nekoliko stilskih trikova koje bi uvek trebalo imati na umu, ukoliko želite da privučete poglede drugih, a obučeni ste u crno.

Ovo su osnovna pravila koja treba da znate:

Izmešajte tkanine i teksture. Nema ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šik u crnom autfitu složenog od pamučnih komada. U hladnijim danima ovo je mnogo lakše, možete iskombinovati pletiva, kožne komade, teksas i baršun i nećete pogrešiti.

A post shared by Alexandra Lapp (@alexandralapp_) on Sep 24, 2017 at 12:44am PDT

Pobrinite se da su tkanine koje nosite u skladu s aktualnom sezonom. Crna vunena haljina izgledaće fantastično u jesenjim i zimskim mesecima, pogotovo u kombinaciji s dobrim parom kožnih čizama.

A post shared by JODI BLK (@jodiblk_) on Oct 10, 2017 at 5:22pm PDT

Kad slažete crni autfit, još je važnije da vam svi komadi savršeno pristaju. Iskoristite i činjenicu da crna odeća sužava i birajte uže komade, a izbegavajte široke i predimenzionirane.

A post shared by JODI BLK (@jodiblk_) on Nov 7, 2017 at 4:02pm PST

Igrajte se sa modnim dodacima. Crni autfit slobodno možete razbiti nekim upečatljivim nakitom u drugoj boji ili, recimo, jarko crvenim čizmama koje su ove sezone hit. Ali nećete pogrešiti ako odaberete dodatke u skladu s autfitom, jer će svakako dodati novu dimenziju, odnosno teksturu.

A post shared by Alexandra Lapp (@alexandralapp_) on Oct 15, 2017 at 4:49am PDT

Veliku ulogu igra i vaš izbor šminke. Same ćete se uveriti da crni autfit izgleda drugačije u zavisnosti od boje ruža koji koristite. U dnevnim varijantama dodajte usnama nežno ružičasti pigment, a u večernjim ih obojite u jarko crvenu, dok će tamne nijanse, bordo, ljubičasta ili boja čokolade biti pogodne u oba slučaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.