5 najlepših make up lookova s Oscara

Izvor: Šminkerka.com, 04.Mar.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 najlepših make up lookova s Oscara

Oscari su prilika da zvezde zablistaju i pokažu kako interpretirati stare lookove na nov način. Naime, na dodeli ovih nagrada nito ne riskira pa je make up gotovo uvek klasičan.
Pevačica Rita Ora izabrala je look u stilu šezdesetih godina prošlog veka. Izražen tuš i velike veštačke trepavice savršeno pristaju uz nude usne i blago konturisano lice.

Zvezda ’50 nijansi sive Dakota Johnson izabrala je kremasti ruž boje maline koji se samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Šminkerka.com << naslućuje na usnama i prelep smokey u bronzanoj boji. Istaknute obrve koje proviruju ispod šiški zaokružile su look.

Lepa Austrijalka Margot Robbie izabrala je pravi femme fatale look. Debele obrve i crveni ruž u žarkoj nijansi sasvim su dovoljni da zablista i sve druge gošće baci u drugi plan.

Jenna Dewan-Tatum nas sve više oduševljava. Za dodelu Oscara izabrala je narandžasti ruž, koji nije uobičajen na ovom eventu, ali i raskošne veštačke trepavice, crni tuš i belu senku.

Jedna od najkvalitetnijih glumica svoje generacije, Jessica Chastain, odabrala je nežne prirodne tonove. Smeđi tuš zamenio je crni, pa njen pogled ima posebno snen i seksi izgled.

 Izvor

Nastavak na Šminkerka.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šminkerka.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šminkerka.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.