5 najgorih tipova frajera koje možete da upoznate preko Fejsa

Izvor: JavneVesti.com, 30.Apr.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 najgorih tipova frajera koje možete da upoznate preko Fejsa

Ukoliko ste singl i polažete nade da ćete svoju ljubavnu polovinu naći preko interneta, treba da znate koje sve problematične muškarce zapravo možete da upoznate onda kada ste onlajn

 
Savremene tehnologije dovele su do sve češćeg onlajn upoznavanja parova i sve većeg broja modernih ljubavi. Ljudi se više ne upoznaju na korzou, igrankama i vašarima, već u klubovima, diskotekama, ali i preko interneta. Štaviše, onlajn muvanje i zavođenje je zauzelo primat u muško-ženskim >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << odnosima, pa se većina današnjih muškaraca i žena upoznalo, ni manje ni više nego preko Fejsa.
Ipak, da treba da budete oprezni prilikom onlajn sklapanja poznanstava, govori činjenica da u mnogim slučajevima preko Fejsa možete da upoznate grozne muškarce, a mi vam predstavljamo pet tipova onih najgorih. Ukoliko ih prepoznate, pobegnite glavom bez obzira.
Čovek od dva slova
 
Odaje utisak da ga jako zanimate, ali kada vam se javi, umesto lepe uvodne rečenice, napiše samo: “Ej”. Bežite od ovakvog tipa. Da ima nešto pametno da kaže, rekao bi to odmah. Ovo je očigledno tip koji očekuje da se vi trudite oko njega, a on će samo da uživa.
 
Čovek od previše slova
 
Suprotnost ovom koji premalo kaže, je onaj koji govori previše. Na početku svakog odnosa čovek mora da priča mnogo o sebi, ali to ne podrazumeva da treba da vam kaže sve o sebi. Tip koji vam za vreme drugog ili trećeg dopisivanja otkriva istoriju bolesti svoje prabake je očigledno čudan i za izbegavanje.
Ostavljeni dečko
 
Njegov cilj nije da pronađe super devojku – njegov cilj je da preboli bivšu koja ga je povredila. Nije to toliko loše, ali ipak treba da se pazite takvih tipova – ako previše priča o bivšoj, očigledno još gaji neka osećanja prema njoj.
 
Instant muž
 
Jedno četovanje i već vas zove “draga”? Muškarci koji preskaču uobičajeni tok upoznavanja i koji se odmah ponašaju kao da ste već duže vreme u vezi su u najmanju ruku emocionalno nestabilni.
Dejvid Koperfild
Nakon nekoliko super razgovora, taman kada ste pomislili da je sve baš lepo krenulo, on nestaje. Takvih ima puno, a svima je zajednička jedna stvar – dopisuju se s puno devojaka, pa kad jedna prestane da im bude zanimljiva, jednostavno iščeznu.

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.