5 NEPREVAZIĐENIH bjuti trendova inspirisanih 80-IM GODINAMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 21:20

5 NEPREVAZIĐENIH bjuti trendova inspirisanih 80-IM GODINAMA (FOTO)

Veliki povratak "disko" ere!

Modni trendovi se rađaju, bivaju na vrhuncu i isto tako nestaju, pa se onda ponovo aktuelizuju, i sve tako u krug.

Sezonama unazad, beauty stručnjaci koriste inspiraciju prošlih vremena, kreirajući frizure i make-upove kakve su nekada nosile naše majke, bake, prabake.

Trenutno smo u vremenu kada sve nosi pečat 80-ih i 90-ih godina, popularne disko ere, kada se može sa punim pravom reći da su make-up i modni trendovi ostavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliki pečat na mušku i žensku populaciju, te su time i obeležili "zlatno doba". Sve što smo iščekivali jeste da njegov povratak i trend pređe i na beauty sferu.

S obzirom na to da su modne piste već preplavile jarke boje, naglašena ramena, kožne pantalone i čizme na štiklu, ovo nas nimalo nije iznenadilo.

I evo ga - usne u boji fuksije, neonske senke za oči, i bujna, raspuštena kosa, samo su neke od širokog spektra njegovih mogućnosti.

Čak je i na Tik Toku trenutno najakutelniji hashtag #myparentslook koji poziva na rekreiranje maminih i bakinih outfit-a.

Pripremili smo ti samo nekoliko make-up trendova koji trenutno vladaju među ženskom populacijom:

Koji make up look bi ti izabrala?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.