4 laži o ženama u koje muškarci veruju

Izvor: Savršena.com, 10.Okt.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 laži o ženama u koje muškarci veruju

(foto: Favim) Većina muškaraca, ne iz sopstvenog iskustva, već zato što su to čuli, imaju neke predrasude o ženama.
Ovo su neke stvari u koje muškarci veruju, a nisu tačne:
1. Žene ne vole seks Jedna od čestih neistina vezana je za seks. Naime, smatra se da žene mnogo manje vole seks od muškaraca, iako nije tako. Naravno, postoje i one koje često za izgovor uzimaju glavobolju, kada ne žele da imaju seks. Ipak, kod njih su emocije prema vama sigurno zahladnele, jer ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << se dve osobe vole mora da postoji i ogromna seksualna želja i privlačnost.
2. Žene ne varaju Varaju, samo to rade malo pametnije. One ne izmišljaju očigledne i već učestale izgovore kojima dajete povod ženama da sumnjaju u vas.
3. Samo pored muškarca se osećaju sigurno Istina je da se žena oseća sigurnije ada pored sebe ima muškarca, ali kada je sama realnije gleda na život i ne dozvoljava da je emocije “ponesu”. Nekim ženama dolazak muškarca u njihov život može da stvori pometnju jer se tad fokusiraju samo na njega, a ne na svoje ciljeve.
4. Žene su ljubomorne jedna na drugu Žene koje su svesne svojih vrlina i mana podržavaju druge žene. One nisu zavidne i ne vide ih kao konkurenciju.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.