4 greške zbog kojih si i dalje singl devojka

Izvor: Savršena.com, 10.Nov.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 greške zbog kojih si i dalje singl devojka


Kada se pogledaš u ogledalo shvatiš da ti ništa ne fali – lepa si, zgodna si, lepo obučena, vodiš računa o tome da su ti šminka i frizura uvek na mestu. Ipak, iz nekog razloga si singl i ne znaš u čemu grešiš.
Odgovor se može naći u nekom od ova 4 razloga koja često umeju da oteraju momke.
Očekuješ da će te muškarac spasiti – Upamti da moraš da naučiš da funkcionišeš sama. Čak iako pronađeš nekoga ko će biti ‘rešenje za sve tvoje probleme’, >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << šta će se desiti kada taj neko ode? Vratićeš se na staro i tako u krug. Ti si samostalna i jaka žena, mnogo jača nego što misliš, i možeš sama da se uhvatiš u koštac sa bilo kojim problemom ili životnom situacijom. Muškarac ti je potreban, da, ali ne onaj koji će te gurati kroz život nego onaj koji će ići u korak sa tobom. Previše se trudiš da ne budeš singl – Muškarci umeju da ‘namirišu’ ovakve žene i beže glavom bez obzira od njih. To nikako ne znači da treba da ‘tvrdiš pazar’ i glumiš nedodirljivu. Ukoliko ti se neko dopada to mu pokaži. Ali muškarci, ipak, vole da osvajaju i one koje im se same bacaju pod noge ne predstavljaju nikakav izazov. Uostalom, u vezama najbolje funkcionišu one žene koje sasvim normalno funkcionišu i van veze, jer ih ona ne izbacuje iz ravnoteže. Požuruješ stvari – Okej, sasvim je prirodno da ne želiš da se zavlačiš sa nekim ko ne zna šta želi od tebe, ali moraš i da razmisliš o tome da li prebrzo očekuješ od nekoga da shvati da si ti ona prava. Pusti ga da te upozna i da bude siguran u tebe, pre nego što ga pritisneš velikim rečima i očekivanjima. Stavljaš ga u centar pažnje – Obasuti nekoga pažnjom je nešto najlepše što možeš da učiniš za nekoga, ali ako negde usput izgubiš sebe i pregaziš preko svih svojih potreba, uskoro će i on slediti tvoj primer i uraditi isto. Zapamti, ako staviš sebe na drugo mesto, nemoj da se čudiš ako to uradi i on.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.