4 MESECA NAKON RAZVODA OD ŽIKE: Dajana ponovo ZALJUBLJENA - evo ko je srećnik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 MESECA NAKON RAZVODA OD ŽIKE: Dajana ponovo ZALJUBLJENA - evo ko je srećnik!

Fatalna ljubav.

Kada su u februaru izdali saopštenje za javnost u kojem su objasnili da se razvode, sve oči su bile uprte u producenta "Grand" produkcije Žiku Jakšića i njegovu, sada već bivšu ženu Dajanu Paunović.

Slavica Ćukteraš je bila prava lepotica, povukla se, porodila pre 8 meseci a današnji izgled - ŠOK!

Proveli su zajedno sedam godina, dobili sina Dušana a sada je Dajana otkrila da period razvoda nije bio lak ni za koga.

NAKON >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ŠTO JE ODSTRANILA DOJKE OVO: Anđelina Džoli užasnula javnost kao nikada pre - TUGA...(FOTO)

Ipak, ono što sve zanima jeste to da li je lepa voditeljka možda ponovo pronašla sreću u ljubavi.

-  Što se ljubavi tiče to je mrtvo more, teško se zaljubljujem, ali veruj mi, kad se ja budem zaljubila sledeći put, to će biti onako fatalno. I ja bih baš volela da mi se to desi i da podelim to sa vama - rekla je Dajana za "Blic" i dodala da bi njeno srce mogao da osvoji mentalno stabilan i ostvaren muškarac.

Na konstataciju novinara da je "nemoguće da nije zaljubljena", Dajana je sa širokim osmehom priznala da je trenutno zaljubljena samo u svoj posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.