3 efikasne vežbe za zatezanje i oblikovanje zadnjice

Izvor: Savršena.com, 18.Apr.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3 efikasne vežbe za zatezanje i oblikovanje zadnjice

(foto: Favim) Zaobljena i čvrsta zadnjica oduvek je bila simbol ženstvenosti i seksipila. Ipak, za zatezanje i oblikovanje zadnjice, mnogima od nas je potrebno dosta truda i odricanja.
Kako biste u rekordnom roku dobili zadnjicu o kakvoj ste oduvek maštali, potreban vam je samo par tegića i malo dobre volje!
Angela Lee, fitnes instruktor, osmislila je ovaj fantastični plan vežbanja koji traje 30 dana.
Potrebno je raditi po 3 serije, između kojih treba napraviti pauzu >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << od trajanju od jednog minuta. Ceo trening bi trebalo da traje oko 11 minuta.
Brojke u grafikonu označavaju broj ponavljanja u jednoj seriji.

Vežba 1: Osnovna
U pitanju su obični čučnjevi. Razdvojte noge u širini ramena. Leđa držite pravo kako se ne biste povredili. Čučnjeve radite sa ispruženim rukama. Vodite računa o ravnoteži i gazite celim stopalima tlo. Pazite da vam kolena ne prelaze vrhove stopala.
Vežba 2: Tegovi
Stopala raširite tako da prelaze širinu ramena. Leđa su prava! Na početku koristite tegiće od 2 kg a kasnije možete da povećavate kilažu, ali nemojte koristiti veće težine od 6 kg.
Vežba 3: Teška
Stopala raširite malo više od širine ramena. Ruke stavite iza glave. Ne saginjite se napred već održavajte ravnotežu. U toku vežbanja morate osetiti rad leđnih mišića.
Izvor: uspesnazena.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.