Ограничења за пролазак кроз Панамски канал продужена до 2. септембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Avg.2023, 17:50

Ограничења за пролазак кроз Панамски канал продужена до 2. септембра

Управа за Панамски канал је обавестила бродске превознике да ће важећа ограничења за пролазак бити продужена до 2. септембра. Фото:Wikimedia Commons /Stan Shebs Панамским каналом ће и даље дневно моћи да прође максимално 32 брода, преноси Ројтерс.
У нормалним околностима, укупно 36 пловила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << има право да прође Панамским каналом дневно у ово доба године, али је дуг период суше променио правила.
Ова ограничења би могла да повећају притиске на раст цене робе, пошто због кашњења и додатних дажбина расту и трошкове испоруке.
Панамски канал је важан за транзит робе широке потрошње из Азије у САД, посебно на врхунцу сезоне продаје у Америци, као и за бржи транспорт америчке робе у Азију и на јужноамеричку обалу Пацифика.
Према званичним подацима, у среду је укупно 131 брод стајао у реду за пролазак кроз Панамски канал.
Zbog požara na Tenerifima, evakuisano pet sela

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ограничења за пролазак кроз Панамски канал продужена до 2. септембра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.