15 savršenih pari dubokih čizama koje ćemo nositi ove jeseni

Izvor: Šminkerka.com, 04.Okt.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

15 savršenih pari dubokih čizama koje ćemo nositi ove jeseni

Nova jesenja sezona donosi sa sobom potpuni preokret kada su trendovi čizama u pitanju.

Za razliku od relativno utemeljenih modela koji su vladali prethodnih godina, sada ćemo na ulicama gledati nešto sasvim drugačije! Klasična silueta je redefinisana te su sada čizme dobile novi chic i opušten izgled. Izrađene od visokokvalitetnih materijala i čvrste strukture, novi dizajn čizama predstavlja pravi spoj udobnosti i elegancije.
Novim trendom dominira jednostavna >> Pročitaj celu vest na sajtu Šminkerka.com << silueta nadograđena čvrstom petom koja je poprimila dozu futurističkog looka. I to nas je oduševilo!
Naravno ako ste više okrenuti klasici nova sezona se pobrinula i za vas te se slobodno možete držati dobre stare elegancije. Pored neobičnih futurističkih čizama koje su nam predstavili dizajneri u trendu su i jednostavne čizme klasične forme, obogaćene malim detaljem.
Izvor

Nastavak na Šminkerka.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šminkerka.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šminkerka.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.