13 grešaka koje prave svi muškarci

Izvor: Savršena.com, 18.Avg.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

13 grešaka koje prave svi muškarci

Jača polovina možda fizički zaista jeste snažnija, ali im se zato njihova tvrdoglavost i činjenica da ne uče iz sopstvenih grešaka, neretko kao bumerang obije o glavu.
Istina je da muškarci uglavnom neće napraviti spisak kada idu u prodavnicu, ako se domognu para trošiće ih na gluposti, neće se pridržavati naglašenih mera bezbednosti, ostaviće stvari u frižideru iako im je rok davno istekao, izbegavaće preterano romantične trenutke… Zašto je to tako niko ne zna, a još >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << manje kako to da se konstantno iznova dešava.
Niko nije savršen, jer ga upravo nelogične sitnice čine posebnim. Ipak, ne može vam se zameriti ukoliko se zasmejete nad ovim duhovitim i tačnim ilustracijama.
Ne proveravaju rok trajanja namirnica
Lažu svoje partnerke, iako znaju da će saznati istinu
Veruju da se mogu obogatiti kockanjem
Nose dve različite čarape i veruju da to niko neće primetiti
Svake nedelje se kunu da dižu ruke od alkohola
Nepromišljeno troše novac
Ne žele da priđu devojci koja im se dopada, a posle se kaju što to nisu učinili
Veruju da o bezbednosti brinu samo “šonje”… … i da je romantika takođe samo za “šonje”! Ne razmišljaju o posledicama svojih izbora i o budućnosti Smatraju da noge ne treba trenirati Pouzdaju se u svoje pamćenje i nikada ništa ne zapisuju Odlažu svoje obaveze u nedogled Izvor: Brightside.me

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.