13 godina PAKLA i borbe sa STRAŠNOM BOLEŠĆU: Najlepša žena podelila POTRESNE SLIKE igli, infuzija i zavoja - Imam 10 STRAVIČNIH simptoma svaki dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 09:48

13 godina PAKLA i borbe sa STRAŠNOM BOLEŠĆU: Najlepša žena podelila POTRESNE SLIKE igli, infuzija i zavoja - "Imam 10 STRAVIČNIH simptoma svaki dan"

Iza ogromog uspeha krije se velika žrtva

Najplaćenija manekenka na svetu i jedna od najlepših žena sveta Bela Hadid (26) povukla se sa javne scene, a mnogi su spekulisali da je na rehabilitaciji zbog supstanci koje je navodno konzumirala neko vreme.

Međutim, Bela je sada sve demantovala i prvi put javno progovorila o zdravstvenom problemu koji je imala, a zbog kojeg je dugo bila podvrgnuta lečenju.

Bela već dugo pati od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posledica lajimske bolesti, a proteklih 100 dana je provela u borbi protiv novih infekcija koje su se udružile sa starom boljkom.

- Mala ja koja sam patila bila bi tako ponosna na mene jer nisam odustala od sebe - ovim je rečima započela svoju objavu na Instagramu uz niz fotografija medicinskih izveštaja.

- Zahvalna sam svojoj mami što je sačuvala sve moje nalaze, što je bila uz mene sve vreme, nikad me nije napustila, čuvala me je i podržavala, ali ono najbitnije - što mi je sve ovo vreme verovala - napisala je Bela na Instagramu.

- Biti tako tužna i bolesna s najviše blagoslova/privilegija/prilika/ljubavi oko sebe bila je vrlo verojatno najviše zbunjujuća stvar ikad. Život u ovom stanju, koje se s vremenom pogoršavalo, i rad kako bih sebe, porodicu i ljude oko sebe učinila ponosnima, uzeli su danak na mnoge načine koje još ne mogu objasniti. Kao prvo, želim vam rećida sam ok i da se ne brinete. Kao drugo, ništa ne bih menjala, da treba sve ovo ispočetka uraditi kako bih stigla do ovog trenutka u kojem sam sada, konačno zdrava, opet bih to učinila. To me je učinilo osobom kakva sam danas - dodala je.

U izveštajima se vidi da ovo nije jedini medicinski problem konstatovan kod manekenke. Naime, prema nalazima ona još od 2014. godite pati od ekstremne iscrpljenosti, depresije, poteškoće sa spavanjem, a nije bila ni u stanju da pohađa školu, jer ima velike probleme sa pažnjom i pamćenjem.

- Pokušala sam odabrati najpozitivnije fotografije koje sam mogla pronaći, jer koliko god ovo iskustvo bilo bolno, ishod je bio najprosvetljujuće iskustvo u mom životu, ispunjeno novim prijateljima, novim vizijama i novim mozgom - objasnila je i zahvalila svima koji su bili uz nju na tom putu.

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

- Što se tiče mogućeg povratka na pistu? Vratiću se kad budem spremna - zaključila je Bela.

Poznata 26-godišnjakinja objavila je niz fotografije koje prikazuju neke od najgorih trenutaka koje je pretrpela tokom godina borbe sa ovom hroničnom bolešću. Ove potresne fotografije otkrivaju njenu iscrpljujuću, napornu bitku i umor koji se kriju iza glamura i ogromnog uspeha, tolikog da je postala najtraženiji supermodel na svetu.

Na nekoliko fotografija vidi se kako su infuzije pričvršćene Beli za ruku, dok je na drugima ona na različitim pregledima ili joj medicinske sestre vade krv. Takođe, manekenka je hrabro podelila i one slike na kojima je vidno iscrpljena i malaksala, u potpunosti bez šminke i u kućnom izdanju.

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

"0d 14. godine osećam i po 10 užasnih simptoma dnevno"

Manekenka, kojoj je lajmska bolest dijagnostikovana 2012. u 14. godini, u više navrata govorila je o agoniji koju prolazi zbog ovog stanja. Jednom prilikom je otkrila podužu listu simptoma koji je muče, rekavši da se svaki dan suočava sa nizom neprijatnosti - aritmijom srca, promenama raspoloženja, bolom u zglobovima, znojenjem, mučninom, nesanicom, glavoboljom, teskobom i zbunjenošću.

- Ovo je ono što svakodnevno trpimo. Bez leka. Svaki dan bih znala da osetim i po desetak od ovih simptoma i to od 14. godine. Sve je postalo još teže kad sam napunila 18. To je toliko uticalo na moje pamćenje da iznenada više nisam znala kako da se dovezem od Malibua do Santa Monike gde sam živela. Nisam mogla ni da jašem. Bilo mi je jako lošeispričala je svojevremeno.

Bela je lajmsku bolest nazvala "nevidiljivom", s obzirom da nije očigledna i nema fizičke manifestacije.

Izgleda da Beli ne cvetaju ruže ni na ljubavnom planu. Kako javljaju strani mediji ona je raskinula sa svojim dečkom Markom Kalmanom sa kim je bila 2 godine u vezi. Razlozi raskida za sada nisu poznati, a mnogi su bili iznenađeni, jer se šuškalo da se Mark spremao da veri Hadidovu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.