10 tipova frajera za JEDNU NOĆ na koje ćete sigurno naleteti nekad u životu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 tipova frajera za JEDNU NOĆ na koje ćete sigurno naleteti nekad u životu!

Poslednji je "najopasniji"...

Priznajte, većina vas je bar jednom imala seks za jednu noć.

A u potrazi za "onim pravim", sigurno ste imali i više takvih afera, i niko vas ne može kriviti, jer zašto se ne biste zabavljale ako ste solo?

No, verovatno ste se već i nakon prvoga uverile kako takvi muškarci nisu za duge staze, a svaka je od vas naletela na bar jednog od ovih tipičnih tipova frajera za jednu noć:

Frajer koji zaspi čim obavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "posao"

Čim izusti poslednji uzdah zadovoljstva, on se otkotrlja na drugu stranu kreveta i zaspi. Nije ga ni briga jeste li vi zadovoljne ili ne, on je obavio svoje i spreman je za spavanac.

Frajer koji insistira na analnom seksu

Tokom predigre sve izgleda dobro i obećava odličan seks, ali onda njegovi prsti počinju kliziti prema "zabranjenom mestu". S navaljivanjem prestaje tek nakon što mu nekoliko puta naglasite kako niste za to, ali vam svejedno ostatak večeri nabija na nos vaš "propust". Čak i pri odlasku ima potrebu napomenuti vam da o tome razmislite do sledećeg puta (kojeg naravno neće biti).

"Misteriozni"

Na ovog frajera naleteli ste prvi put u životu u nekom kafiću ili klubu i odmah ga odveli kući. Kroz glavu su vam prolazile i misli o "srodnim dušama", iako u to ne verujete, a dodatno ih je podstakla noć ispunjena strašću koju ste proveli zajedno. Zaspali se nadajući se kako ćete bar postati "prijatelji s povlasticama", ali kada ste se probudili, njega više nije bilo. Kao ni njegovog broja telefona, niti ikakve porukice, a nije vam rekao čak ni svoje prezime. Nakon nekoliko dana ipak ste ga pronašle na Fejsbuku i videle da ima devojku.

Loš u krevetu

Sigurno ćete se složiti kako su najgori frajeri za jednu noć oni koji su loši u krevetu. A takvih, nažalost, ima jako mnogo. On će za svoje "probleme s izvedbom" uvek okriviti alkohol, čudnu muziku u pozadini, pun mesec ili bilo šta drugo, pa čak i vas, samo kako krivica ne bi spala na njega. A vi ćete jedva čekati da ode u kupatilo kako biste mogle pobeći glavom bez obzira.

Frajer koji uvek zahteva oralni seks

Zažalićete što ste se ikada spetljali s ovakvim frajerom. Koliko god vaš seks bio dobar, on će uvek zahtevati jedno te isto - vaše usne oko svog polnog organa. I insistiraće na tome sve dok ne dobije to što želi ili, češće od toga, vaš šamar i demonstrativan odlazak uz glasno lupanje vratima.

Frajer koji ne uzvraća oralni seks

Još gori od ovoga iznad je frajer koji zahteva, ali ni u ludilu ne uzvraća, oralni seks. On smatra da je muškarcima to potrebnije nego ženama, kao i da je njegov polni organ mnogo lepši od vašeg.

Egzotični stranac

Možda ste vi u poseti njegovoj zemlji ili on vašoj. Kako god bilo, niste mogli odoleti, a da ne odvučete egzotičnog stranca u krevet čim je progovorio svojim seksi naglaskom. A znale ste i da će veče provedeno s njim biti jedna od onih zanimljivih priča kojih se uvek rado prisećate s prijateljicama.

Frajer kojeg ste odvele kući jer su vas prijateljice ostavile na cedilu

Ovo možda i nije jedan od vaših najponosnijih trenutaka u životu, ali šta je, tu je. Nakon što su vas sve prijateljice napustile u večernjem izlasku, trebalo vam je društvo, pa ste iz sažaljenja tog frajera odvukle i kući.

Frajer koji ne zna otići

Sreli ste se u noćnom klubu, spetljali se, odvele ste ga kući i proveli ste strastvenu noć, a kada ste se ujutru probudili - on je još bio tu! I nije spavao nego je već skuvao kafu, zavalio se na kauč i gledao televiziju. A čim vas je ugledao, raspričao se kao da se poznajete ceo život, dok ste vi samo čekali da ode svojoj kući i da vas zaboravi.

Frajer kojeg biste htele da vidite ponovo

Nažalost, najčešće se taj scenario ne dogodi kada vam se neki frajer s kojim ste proveli noć zapravo svidi. Njega više nikad nigde ne sretnete, dok s druge strane one koje biste htele zaboraviti srećete stalno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.